Anot graikų, M. Kuzminskas turi pasiūlymą iš Krasnodaro „Lokomotiv“ klubo bei iš dar vieno neįvardinto klubo.

Dar ketvirtadienį vakare po skaudaus pralaimėjimo graikų žiniasklaida buvo įsitikinusi tuo, jog lietuvio dienos Pirėjuje – suskaičiuotos.

Kaip šį teiginį patvirtinantis faktas pateikiama situacija per rungtynes su „Anadolu Efes“ – M. Kuzminskas jas visas praleido ant atsarginių suolo.

Prapuolęs jau Lietuvos rinktinėje, „Olympiakos“ komandoje 30-metis puolėjas – taip pat nebepanašus į save, dažnai atrodė apatiškas. Šį sezoną per 6 rungtynes jis vidutiniškai žaidė po 13 min. ir pelnė po 5,8 taško bei rinko po 4,5 efektyvumo balo.

„Patyręs lietuvis į sudėtį nebuvo įtrauktas savo tautiečio. Akivaizdu, kad jau galvojama apie naują karjeros stotelę.

Yra komandų, kurios juo domisi, tačiau joms kažkokiu būdu reikės išpirkti puolėjo sutartį, galiojančią iki sezono pabaigos. Vienas iš juo besidominčių klubų žaidžia Europos taurėje ir yra nusitaikęs į titulą“, – ketvirtadienį rašė Sport24.gr apžvalgininkas Harris Stavrou.

Skelbiama, kad jau artimiausiu metu M. Kuzminskas išskris namo į Lietuvą.

„Konkurencija lietuviui Pirėjuje – per didelė. Jis yra per „minkštas“, o jo pozicijoje žaidėjų per daug – čia ir Georgios Printezis, ir Augustine'as Rubitas, ir Saša Vezenkovas“, – lietuvio nepritapimo Pirėjuje priežastis penktadienį ryte išskyrė sportdog.gr.

Abejonių Graikijoje yra ir dėl paties K. Kemzūros ateities, nors lietuviui neseniai klubo vadovai ir atrišo rankas – buvo leista stiprinti kolektyvo sudėtį. Primename, kad į pagalbininkus jis neseniai pasikvietė Donaldą Kairį, o komandą papildė krepšininkai Willie Reedas ir Tayloras Rochestie.

Artimiausiu metu klubą turėtų palikti vietos jame taip pat neatradęs Wade'as Baldwinas.

Mindaugas tapo dar vienu Lietuvos krepšininku, kurio karjera Pirėjuje nesusiklostė. Galima prisiminti, kad dėl įvairių aplinkybių „Olympiakos“ nepasisekė Martynui Gecevičiui, Eurelijui Žukauskui, Arvydui Macijauskui.

Kitą savaitę „Olympiakos“ namie priims Kauno „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)