28-erių M. Kuzminskas pasidalino mintimis Milano klubo svetainei apie vasaros atostogas bei artėjantį sezoną.

„Kai nieko nedarau, kamuoja kaltės jausmas. Tad vasara buvo turininga, išbandžiau jogą, plaukiojau ir žingsnis po žingsnio į treniruotes įtraukiau svarmenis bei krepšinio kamuolį. Turėjau fizinio rengimo trenerį, be to, mano brolis yra krepšinio treneris, tad jie man padėjo pasiruošti naujam sezonui“, – pasakojo M. Kuzminskas, išskyręs neįprastai ilgą vasarą, per kurią rinktinės žaidėjai pailsėjo nuo nacionalinės komandos stovyklos.

M. Kuzminskas taip pat palygino artėjančio sezono nuotaikas su praėjusiais metais. „Sugrįžęs jaučiuosi komfortabiliai. Žinau, ko treneriai nori iš manęs. Vieni kitus kur kas geriau pažįstame, tad tas abipusis supratimas kur kas geresnis, nei buvo praėjusį sezoną.

Pernai sezono pirmoje pusėje nežaidėme gerai, bet situacija buvo kita sezono finiše, rungtyniavome kur kas geriau, dėl to ir laimėjome Italijos čempionų titulą. Tikiuosi, būsime geresni, nei praėjusiais metais, ypač Eurolygoje bei Italijos taurės turnyre“, – vylėsi M. Kuzminskas.

Puolėjas džiaugėsi, kad Milano ekipą papildė jam gerai pažįstamas Nemanja Nedovičius, su kuriuo Malagoje M. Kuzminskas kartu žaidė 2015-2016 metais.

„Esu labai laimingas, kad Nemanja atvyko į Milaną. Jis žino mano galimybes aikštelėje, aš pažįstu jį, žinau, ką jis geba geriausiai“, – apie naujoką kalbėjo lietuvis.

Jis negailėjo gerų žodžių savo tautiečiui Artūrui Gudaičiui, kurio karjera, anot M. Kuzminsko, pasisuks už Atlanto. „Jam dar žaidžiant Lietuvoje, pamenu, kai manęs vieno interviu metu paklausė, kas galėtų papildyti NBA lygą, aš paminėjau Artūrą. Aš manau, jei jis nesustos tobulėjęs, taps puikiu krepšininku. Manau, kad Milano klubas jam yra puiki vieta, čia jis jaučiasi svarbus, turi daug galimybių pasireikšti.

Džiaugiuosi juo, Artūras ne tik puikus krepšininkas, bet ir puikus žmogus“, – apie komandos draugą atsiliepė M. Kuzminskas.

Lietuvis neabejojo buvusio komandos draugo Carmelo Anthony perspektyvomis Hjustono „Rockets“ klube. „Linkiu jam laimėti titulą, jis to nusipelnė. Carmelo įrodė nacionalinėje rinktinėje, kad yra puikus žaidėjas, ne tik kaip lyderis, bet kaip komandos narys, galintis padėti sėkmingai žaisti ekipos draugams. Manau, Hjustonas jam yra puiki vieta“, – vylėsi M. Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)