Duodamas interviu oficialiai savo klubo interneto svetainei, 58-erių kaunietis išskyrė „Žalgirio“ sportinę formą, žaidėjų alkį ir prognozavo dramatišką Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių pergalę serijoje iki trijų pergalių.

„Manau, kad „Žalgiris“ laimės 3-2. Dabar kauniečiai labai „alkani“ ir antroje sezono pusėje, ypač pabaigoje, žaidžia tikrai galingai. Traumuotų žaidėjų komandoje nebėra, todėl ir emocinis fonas labai geras“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

Ir iš tikrųjų „Žalgiris“ į Stambulą išvyko pajėgiausios sudėties, kartu su komanda iškeliavo ir jos kapitonas Paulius Jankūnas.

„Aš žinau „Žalgirio“ dvasią, jie turi žudiko instinktą ir jau pajuto kraują. O ketvirtfinalio serijoje būtent tai yra esminis faktorius. Ne meistriškumas, o būtent laimėjimų alkis. Žinoma, „Fenerbahče“ yra labai gera komanda, bet aš tikiu „Žalgirio“ pergale“, – tvirtino pats ilgus metus „Žalgiryje“ žaidęs lietuvis.

Tiesa, jo auklėtinis Chimkuose – amerikietis Jordanas Mickey – išsakė kitokia nuomonę dėl šios serijos baigties.

„Mano nuomone, laimės Turkijos komanda. Visą sezoną ji demonstruoja labai kokybišką krepšinį. Manau, kad „Fenerbahče“ šansai patys ryškiausi iš visų ketvirtfinalio porų. Jie turėtų laimėti seriją 3-1“, – apie Željko Obradovičiaus auklėtinių favoritų statusą kalbėjo J. Mickey.



„Žalgirio“ – „Fenerbahče“ serijos laimėtojai Eurolygos pusfinalyje susikautų su „Barcelonos“ – Stambulo „Anadolu Efes“ poros laimėtojais.

Anot R. Kurtinaičio, pergalę šioje serijoje 3-2 turėtų iškovoti turkai. „Manau, čia suveiks namų aikštės pranašumas“, – pažymėjo R. Kurtinaitis.

J. Mickey mano, kad „Anadolu Efes“ seriją laimės 3-0. „Komanda turi patyrusių žaidėjų, gerai atrodė reguliariajame sezone. Prognozuoju užtikrintą pergalę“, – pažymėjo puolėjas.

Primename, kad „Žalgiris“ ir „Fenerbahče“ Stambule kausis balandžio 16 ir 18 dienomis, į Lietuvą serija iki trijų pergalių persikels balandžio 23 dieną.

R. Kurtinaičio treniruojama komanda į Eurolygos atkrintamąsias varžybas nepateko – reguliariajame sezone užėmė 13 vietą tarp 16 ekipų.

Sudalyvauti Eurolygos spėlionėje ir savo nuomone su draugais pasidalinti feisbuko socialiniame tinkle galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)