Buvo atšauktos net trejos šios savaitės rungtynės: ASVEL – Atėnų „Panathinaikos“, Vitorijos „Baskonia“ – Sankt Peterburgo „Zenit“ ir „Valencia“ – „Zenit“, o dar vienas susitikimas (ASVEL–Belgrado „Crvena Zvezda“) kabo ant labai plono plauko.

Neramiai prasidėjo ir trečiadienis. Rusų portalas sportsdaily.ru pranešė, kad dėl neįvardijamų priežasčių į Ispaniją nepavyko išskristi Maskvos srities „Chimki“ vyriausiajam treneriui Rimui Kurtinaičiui.

„Delfi“ žiniomis, R. Kurtinaitis prieš skrydį iš tiesų susidūrė su asmeninėmis problemomis ir kartu su komanda į Madridą neišvyko.

Visgi jis vėlesniu reisu Ispaniją pasiekė ir vadovaus savo auklėtiniams šįvakar 22 valandą per akistatą su „Real“ klubu.

„Chimki“ komandoje darbuojasi ir daugiau lietuvių: trenerio asistentais yra Giedrius Kurtinaitis, Aurimas Jasilionis ir Robertas Kuncaitis, o už fizinį parengimą atsakingas Evaldas Kandratavičius.

Primename, kad į „Chimki“ gretas yra itin stipriai įsisukęs koronavirusas. Chimkiečiai savaitgalį išretėjusiomis gretomis žaidė su Kauno „Žalgiriu“, vos 6-7 pagrindinės sudėties krepšininkus klubas sveikus turės ir per dvejas šios savaitės rungtynes.

R. Kurtinaičiui pastaruoju metu tenka verstis be viso būrio savo auklėtinių: Janis Timma, Jevgenijus Voronovas, Maksimas Baraškovas, Jordanas Mickey ir Gregas Monroe – užsikrėtę COVID-19, Stefanas Jovičius, Aleksejus Švedas ir D. Bertanis – traumuoti, o Errickas McCollumas – karantine.

Atsižvelgdami į visas šias priežastis lažybininkai šio vakaro rungtynėse prognozuoja „Chimki“ sutriuškinimą – anot jų, „Real“ turėtų laimėti didesniu nei 20 taškų skirtumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)