Didžiąją rungtynių dalį svečiuose pirmavusi „Chimki“ trečiame kėlinyje turėjo 14 taškų pranašumą (55:41).

Tačiau likus žaisti 3 min. iki finalinės sirenos „Avtodor“ sumažino deficitą iki minimumo (76:77), o priešpaskutinę minutę metimus pataikę Nikita Michailovskis ir Nate'as Masonas išvedė šeimininkus į priekį

Tiksint paskutinėms sekundėms Janis Timma ir Aleksejus Švedas bandė gelbėti „Chimki“ tolimais šūviais, bet buvo netikslūs. Saratovo klubas šventė pergalę 85:82 (20:19, 18:25, 18:21, 29:17).

Svečius skandino trijų taškų zonoje be reikalo įsisiautėjęs A. Švedas. Praėjusią savaitę po traumos į aikštę grįžęs gynėjas surinko 17 taškų ir 4 rezultatyvius perdavimus, tačiau pataikė vos 1 tolimą metimą iš 12 (8 proc.) ir suklydo 4 kartus.

Naudingiausi buvo koronavirusą išsigydę amerikiečiai: Jordanas Mickey pelnė 24 taškus, Gregas Monroe – 19. Į aikštę jau grįžo ir kitas naujokas Errickas McCollumas, kuris per 10 min. pasižymėjo tik netiksliais metimais.

Tuo metu nugalėtojų gretose išsiskyrė N. Masonas (23 taškai, 5 rezultatyvūs perdavimai) ir N. Michailovskis (16 tšk.).

Buvęs Panevėžio „Lietkabelio“ legionierius iš Kroatijos Željko Šakičius prie pergalės prisidėjo 10 taškų, buvęs Vilniaus „Ryto“ aukštaūgis iš JAV Drew Gordonas – 8 taškais ir 9 atkovotais kamuoliais.

„Avtodor“ VTB Vieningoje lygoje užima aštuntą vietą (2/2), „Chimki“ rikiuojasi laipteliu žemiau (2/4).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)