Svečiai šioje dvikovoje priekyje buvo tik vieną kartą (2:0), tuomet CSKA žaidėjai spurtavo 11:0 ir tvirtai kontroliavo situaciją visą likusį laiką.

Eurolygos čempionams, kurie pirmą susitikimą laimėjo dar lengviau – 106:85, o penktadienį pataikė 60 procentų savo dvitaškių (23/38) ir 55 procentus tritaškių (11/20), daugiausiai taškų surinko: Sergio Rodriguezas 16, Nando De Colo, Cory Higgins ir Othello Hunteris po 14,

„Chimki“ gretose žibėjo net 26 taškus sumetęs Antonio Crockeris. 15 taškų pridėjo Viačeslavas Zaicevas, po 13 – Jordanas Mickey ir Malcolmas Thomas.

Primename, kad R. Kurtinaičio stovyklai finale negali padėti ne tik kojos pirštą susilaužęs latvis Janis Timma, bet ir komandos lyderis Aleksejus Švedas.

Trečiosios ir galbūt jau paskutinės serijos rungtynėse vyks pirmadienį „Chimki“ namuose – Mytiščių arenoje.

Jei šiemet ir vėl triumfuos CSKA krepšininkai, jiems tai bus jau septintas iš eilės ir dešimtas apskritai VTB lygos čempionų titulas. Vienintelį sykį, 2011-aisiais, Maskvos klubą nukarūnavo tas pats „Chimki“ su R. Kurtinaičiu.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)