Iš šių krepšininkų į antrą konkurso etapą žengs tik vienas. Kuris – spręsti jums. Atiduokite balsą už labiau patikusį krepšininką ir pasiųskite savo favoritą į antrą etapą. Balsavimas vyksta tik vieną dieną, o balsuoti ČIA (http://www.nklyga.lt/lt/news/-tonybet-nkl-dunk-konkursas-v-sajekas-ar-k-sarukas/) galite ne dažniau kaip kas valandą.

Nacionalinės krepšinio lygos svetainėje vyksta „NKL DUNK“ konkursas, kurio esmė - išrinkti originaliausiai, gražiausiai ir įspūdingiausiai į krepšį dedantį NKL žaidėją. Konkurse dalyvauja 28 krepšininkai iš keturiolikos NKL komandų. Visų jų tikslas tas pats – nugalėti. Tačiau iki galutinės pergalės šių varžybų dalyvių laukia ilgas kelias.

Karolis Šarukas

Pirmame etape vienos komandos atstovai dėl žiūrovų simpatijų varžysis tarpusavyje. Čia žiūrovai pamatys ir galės įvertinti po vieną kiekvieno žaidėjo dėjimą.

Daugiau balsų surinkęs žaidėjas pateks į antrąjį etapą, kur RYTŲ ir VAKARŲ divizionuose susigrums po 7 krepšininkus.

Du geriausi kiekvieno diviziono krepšininkai pateks į pusfinalius, šių nugalėtojai – į finalą, kuriame paaiškės šokliausias ir originaliausias krepšių laužytojas.

Keturi geriausi NKL dėjikai bus apdovanoti krepšinio bateliais, o geriausiam iš geriausių atiteks ir piniginis 1000 litų prizas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją