Atrodytų, šis sutapimas ir yra vienintelis, siejantis skirtingo kalibro, lygio ir lygų žaidėjus, tačiau statistikos mėgėjai galėtų ir paprieštarauti.

20-metis „Cavaliers“ puolėjas A. Bennettas per pirmus keturis naujojo NBA sezono mačus prašovė pro šalį visus 15 metimų iš žaidimo (0/7 dvitaškiai ir 0/8 tritaškiai), o vienintelius savo taškus lygoje kol kas pelnė baudos metimais (2/4 bandymai).

29-erių metų „Lietkabelio“ gynėjas A. Bennettas per paskutines dvejas LKL rungtynes taip pat nežibėjo taiklumu, nors kamuolį link krepšio siuntė labai dažnai – jis pataikė vos 2 iš 25 metimų (2/16 dvitaškiai, 0/9 tritaškiai), o baudų nemetė.

Natūralu, kad abu A. Bennettai paskutiniu metu negali pasigirti ir naudingumu: „Cavaliers“ naujoko naudingumo balai (-3, -5, 3 ir -2), o „Lietkabelio“ legionieriaus – dar „įspūdingesni“ (-7 ir -5).

Abiejų A. Bennettų atstovaujamų komandų – „Cavaliers“ ir „Lietkabelio“ – aprangos taip pat yra labai panašios purpurinės spalvos.

Tačiau krepšininkai nėra dvyniai, nes skiriasi ne tik jų amžius, bet ir kilmė (pirmas yra iš Kanados, antras – iš JAV).

Beje, „Lietkabelio“ įžaidėjas A. Bennettas šį sezoną yra nuveikęs ir gerų dalykų: pvz., tritaškiu metimu išplėšė pergalę BBL rungtynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)