Buvęs Kauno „Žalgirio“ auklėtinis 2015-aisiais su vokiečiais pasirašė penkerių metų trukmės kontraktą, bet iki šiol būdavo nuomojamas kitoms ekipoms ir „Brose“ gretose pasirodė tik epizodiškai.

Italijos „Serie A“ pirmenybėse praėjusiame sezone marijampolietis buvo vienas „Betaland“ lyderių: per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 10,3 taško ir 5 atkovotus kamuolius. Tačiau jo atstovaujamas klubas finišavo paskutinis ir iškrito į žemesnį divizioną.

A. Kulboka taip pat debiutavo Lietuvos rinktinėje per pasaulio čempionato atrankos varžybas, o šią vasarą NBA naujokų biržoje 55-uoju šaukimu buvo pasirinktas Šarlotės „Hornets“. Lietuvis žaidė ir NBA Vasaros lygoje, bet kol kas tęs karjerą Europoje.

„Brose“ nepavyko išlaikyti vietos Eurolygoje – Vokietijos čempionate pusfinalyje pasirodymą baigusi Bambergo komanda kitą sezoną varžysis FIBA Čempionų lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)