Lėktuvo bilietai į Italiją įteikti Bojanui Bogdanovičiui, Mario Hezonjai, Dario Šaričiui, Roko Leni Ukičiui, Krunoslavui Simonui, Lukui Babičiui, Rokui Stipčevičiui, Filipui Kruslinui, Zeljko Šakičiui, Marko Arapovičiui, Miro Bilanui ir Darko Planiničiui.

Kroatija kvalifikaciniame turnyre Italijoje, kuris vyks liepos 4-10 dienomis, pateko į B grupę. Čia jai teks išmėginti jėgas su šeimininkais italais ir Tuniso krepšininkais. Laimėję grupės etapą dėl vienintelio kelialapio į Rio tektų susigrumti su Graikija, Iranu arba Meksika.

Kroatų krepšininkai paskutinį kartą olimpinės žaidynėse dalyvavo 2008 m. Pekine. Kaip nepriklausoma valstybė ji olimpiadoje žaidė tris kartus, o geriausią rezultatą pasiekė 1992-aisis, kuomet finale nusileido JAV „Svajonių komandai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją