S. Krukis po studijų Lietuvos kūno kultūros institute (1979-1983 m.) nuo 1983 metų su pertraukomis dirba Alytaus sporto ir rekreacijos centro krepšinio treneriu, išugdė tokius Dzūkijos sostinės krepšinio talentus, kaip Vaidas Čepukaitis, Tomas Ivanauskas, Žygimantas Janavičius, Saulius Kazevičius, Andrius Vasiliauskas ir kiti.

S. Krukis dar pats žaidžia krepšinį - šį sezoną jis į „Vilktuko“ komandą subūrė Dzūkijos krepšinio entuziastus ir dalyvauja Lietuvos veteranų krepšinio lygoje - su 45 metų ir vyresniais kolegomis. Anksčiau treneris yra gynęs Alytaus „Poringės“ garbę.

Krepšinio specialistas S. Krukis per savo karjerą dirbo „Alitos“ komandos trenerio Rimanto Endrijaičio asistentu (2000), vėliau buvo klubo vyriausiu treneriu (2001, 2003-2005), talkino Lietuvos jaunučių rinktinės treneriui (2005) ir vadovavo Lietuvos jaunių rinktinei (2007).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją