Sabonio krepšinio centre vykstančioje įgūdžių stovykloje, šiuo metu treniruojasi apie 30 jaunųjų krepšininkų ir krepšininkių, kurie padedami centro trenerių Aurimo Jasilionio ir Andriaus Vaicekausko tobulina metimo įgūdžius ir gerina šuolį.

Trumpame susitikime Hjustono „Rockets“ žaidėjas pasisveikino su vaikais, pasikalbėjo apie krepšinį, NBA ir žinoma futbolą. Stovyklos dalyviams pavyko sužinoti, kad D-MO dabar Brazilijoje vykstančiame pasaulio futbolo čempionate palaiko Vokietijos rinktinę.

Iki prasidėsiančios Lietuvos rinktinės pasiruošimo stovyklos D. Motiejūnas dar kartą susitiks su jaunaisiais krepšininkais savo vardo organizuojamoje talentų stovykloje, kuri prasidės birželio 23 d. Sabonio krepšinio centre.

Nusifotografavęs kartu su visais vaikais, Donatas Motiejūnas pažadėjo jiems, jog dar susimatysime, ir palinkėjo daug dirbti, labai norėti ir stengtis kuo daugiau laiko praleisti su krepšinio kamuoliu, nes tik taip galima tapti geresniu krepšininku.

Sabonio krepšinio centro įgūdžių stovyklos vyks iki birželio 29 d. Sekančią savaitę dalyviai tobulins metimo bei kamuolio varymo ir perdavimo įgūdžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)