Kalbėdamas ceremonijos metu jis teigė, jog Žydrūnas JAV piliečiu tapo prieš keletą savaičių.

Gandai apie tai, kad Ž. Ilgauskas tapo JAV piliečiu, sklandė dar praėjusių metų spalio mėnesį. Anapus Atlanto lietuvis įsikūrė 1997 metais.

Klivlande gyvenantis Ž. Ilgauskas su žmona Jennifer augina du Lietuvoje įvaikintus vaikus. 38-erių metų krepšinio garsenybė šiuo metu dirba „Cavaliers“ klubo skautu.

Šeštadienį Klivlandas atidavė pagarbą trylika metų „Cavaliers“ garbę gynusiam Lietuvos krepšininkui. Ž. Ilgausko vienuoliktu numeriu pažymėti marškinėliai buvo pakelti į „Quicken Loans“ arenos palubes. Tokiu numeriu pažymėtais marškinėliais Klivlando klube daugiau niekas nebežais.

Ši ceremonija vyko per „Cavaliers“ mačo su Niujorko „Knicks“ komanda pertrauką. Ją Ž. Ilgauskas stebėjo kartu su žmona Jenniffer, dviem sūnumis Deividu ir Povilu, arenoje buvo ir krepšininko tėvai. Žydrūnas tapo septintuoju krepšininku, kurį taip pagerbė „Cavaliers“ klubas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (279)