„Delfi Apklausos“ bus vykdomos ir įvairiomis su sporto industrija susijusiomis temomis: kokia sporto šaka yra populiariausia tarp vidutinio amžiaus vyrų, kokiu būdu žiūrite varžybas, kokius prekių ženklus pastebite varžybų metu ir t.t.,“ – sako „Delfi“ rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

„Delfi Apklausos“ – tai savanoriška internetinių apklausų programa, kurios nariai dalyvaudami apklausose galės išsakyti savo nuomonę, o surinkti duomenys bus analizuojami ir naudojami visuomenės nuomonei atskleisti. Už žmonių įsitraukimą ir nuomonės išsakymą bus „atlygis“: apklausų platformos nariai kaups taškus ir galės iškeisti į įvairias dovanas.“

Kas ir kaip gali tapti „Delfi Apklausos“ nariu?

„Delfi Apklausos“ dalyviu gali tapti bet kuris vyresnis nei 16 metų amžiaus Lietuvos gyventojas. Norint tapti „Delfi Apklausos“ nariu, reikia užpildyti registracijos formą čia, gavus registracijos patvirtinimo laišką, aktyvuoti paskyrą. Paskyros profilyje yra daug skirtingų temų profilio klausimų, į kuriuos atsakęs prisijungęs vartotojas padės tyrėjams siųsti jam tinkamas ir aktualias apklausas. Užsiregistruoti „Delfi Apklausos“ programoje vienas žmogus gali tik kartą.

Ką turės daryti apklausos narys?

Tapęs „Delfi Apklausos“ nariu į savo el. paštą žmogus gaus kvietimus dalyvauti apklausose, kurios bus specialiai parinktos pagal asmenines demografines charakteristikas. Visų siunčiamų klausimynų pildyti nėra privaloma. Dalyvavimas apklausose yra savanoriškas ir anonimiškas. Visi surinkti duomenys yra apdorojami siekiant gauti statistinę informaciją, o ne asmeninės naudos.

Kodėl verta dalyvauti?

Pildydamas apklausą asmuo ne tik turės galimybę išsakyti nuomonę socialiai svarbiais klausimais, paveikti sprendimus dėl produktų, paslaugų ar žiniasklaidos turinio, bet taip pat kas kartą sudalyvavęs apklausoje gaus taškų, kuriuos kaups savo apklausos profilyje ir galės keisti į prizus.

„Delfi Apklausos” motyvaciniai prizai – tai padėka apklausų dalyviams už atsakingą dalyvavimą tyrimuose. Kuo daugiau taškų narys sukaupia, tuo prizo vertė bus didesnė, o prizų sąrašas nuolat pildomas ir atnaujinamas. Pirmieji prizai – „Delfi Plius“ prenumaratos, „Pigu.lt“ dovanų kuponai, tačiau prizai bus nuolat atnaujinai ir skelbiami. Daugiau apie prizus ir taškus skaitykite čia.

Ar apklausų dalyvių asmens duomenys yra saugūs?

„Delfi Apklausos“ - visiškai saugus ir konfidencialus būdas reikšti savo nuomonę. Visi apklausų dalyvių duomenys taip pat atsakymai į apklausas naudojami tik apibendrintai duomenų analizei griežtai laikantis ESOMAR tyrėjų etikos kodekso, o gauti asmens duomenys yra kaupiami, saugomi ir tvarkomi pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų apsaugos įstatyme, Europos Sąjungos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente Nr. 2016/679 bei kituose Lietuvos Respublikos asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose teisės aktuose numatytus reikalavimus. „Delfi“ garantuoja duomenų saugumą tiek vietiniu lygiu, tiek pildant tarptautinių „Syno Panel” tyrimų klausimynus.

Išsamiau apie duomenų saugumą skaitykite taisyklių skiltyje čia.

Visus norinčius prisijungti prie „Delfi Apklausos“ projekto kviečiame daugiau skaityti polapyje https://www.delfi.lt/media/apklausos/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)