NBA reporterio Johno Ledesmos teigimu, atsimerkęs JAV krepšininkas pamatė žmoną Khloe Kardashian ir jai tarė „labas, brangioji“, pakėlė nykštį į viršų ir vėl grįžo miegoti.

Primename, kad L. Odomas į ligoninę buvo išvežtas po to, kai Nevados valstijoje Parampe esančiame viešnamyje „Love Ranch South“ neteko sąmonės. Šaltinių teigimu, L. Odomas į viešnamį atvyko šeštadienį, spalio 10 dieną, ir kelias paras linksminosi su merginomis.

Be to, jis vartojo žolinį „Viagros“ pakaitalą. Antradienio, spalio 13 dienos, popietę į L. Odomo kambarį VIP apartamentuose nuėjusi moteris aptiko jį be sąmonės. Persigandusi moteris ėmė šauktis šeimininko, kuris paskambino pagalbos telefonu 911. Atėjęs viešnamio šeimininkas paguldė Lamarą ant šono ir pamatė „iš jo nosies ir burnos tekantį gleives primenantį skystį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)