Izraelio klubo prezidentas Simonas Mizrahis tokį žingsnį aiškino bendra Eurolygos ekipų pozicija.

„Kol bus pasiektas bendras susitarimas, įšaldytos visos sutartys. Taip elgiasi visos Eurolygos komandos. Tai – laikina priemonė, tikiuosi, per dvi savaites bus rasti kompromisai. Kad ir ką nutartų Eurolyga, mes veiksime atitinkamai“, – teigė „Maccabi“ vadovas.

Tačiau įtakingos Izraelio krepšininkų asociacijos tokie argumentai neįtikino. Pastarosios lyderis Niras Alonas sukritikavo „Maccabi“ tiek viešai, tiek Eurolygos prezidentui Jordi Bertomeu adresuotame laiške.

„Ištyrėme padėtį ir įsitikinome, kad ne visi Eurolygos klubai nutraukė atlyginimų mokėjimą. Algos yra mažinamos, tačiau toliau išmokamos. Reikalaujame, kad „Maccabi“ pakeistų savo poziciją ir grįžtų prie derybų stalo, nes susitarimas kol kas nėra pasiektas“, – kalbėjo N. Alonas.

Primename, kad komandos atstovų sutartis įšaldė ir Kauno „Žalgiris“, laukiantis, ką Eurolyga nutars dėl sustabdyto sezono tęsinio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)