Dabar 29-erių amerikietis jau yra pasveikęs, tačiau pripažįsta net neįsivaizduojantis, kaip šiuo sudėtingu pandemijos metu galima galvoti apie krepšinio sezonų užbaigimą. Nors kol kas yra priverstas laukti – oficialiai sezono pabaigos Eurolyga ir Ispanijos krepšinio čempionato (ACB) rengėjai dar nepaskelbė.

T. Thompkinsas dalyvavo ir svo mintis išsakė naujoje laidoje „Hoop Tales“, kurios vienu iš vedėjų yra daugkartinis Eurolygos čempionas, Maskvos CSKA kapitonas Kyle'as Hinesas.

„Asmeniškai aš nemanau, kad tai atsitiks“, – K. Hineso paklaustas apie galimą sezonų pratęsimą atsakė T. Thompkinsas.

„Tai mano asmeninis požiūris. Nes neįmanoma apsaugoti kiekvieno, garantuoti saugumą. Nesvarbu, kur tu eini, nesvarbu, ką tu darai, tu turi būti testuojamas. Jeigu jie kalba apie tai, kad izoliuotų mus vienoje vietoje, tai reiškia, kad turėtų testuoti maistą gaminančius ir viešbutyje dirbančius žmones kiekvieną dieną.

Visas šis procesas. Na, man tai atrodo gerokai beprotiška“, – tęsė amerikietis, komentuodamas kalbas, jog visos sezonus Eurolygoje ar Ispanijoje pratęsiančios komandos turėtų gyventi viename dideliame viešbutyje.

Jam pritarė ir K. Hinesas.

„Krepšinis ir panašūs dalykai šiuo metu tikrai nėra svarbiausias dalykas. Tai net neturėtų būti aptarinėjama, tai pasaulinė pandemija“, – dėstė laidos vedėjas.


Netrukus T. Thompkinsas pratęsė savo mintį.

„Kaip mes galime kalbėti apie krepšinį, kai vaikai netgi negali išeiti į lauką? Jie negali eiti į mokyklą. Tai apie ką mes kalbame, kokie prioritetai?“, – kalbėjo jis.

T. Thomphinsas 2018-aisias su Madrido „Real” yra tapęs Eurolygos čempionu.

Eurolygos sezono organizatoriai dėl galimo sezono pratęsimo turi apsispręsti iki gegužės 23-iosios. Manoma, kad panašiu metu savo sprendimą paskelbs ir ACB lyga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)