„Barcelona“ informavo, kad paskutinę 2021-ųjų dieną atlikti testai parodė, kad COVID-19 liga užsikrėtė gynėjas Nicolasas Laprovittola, centras Brandonas Daviesas, Š. Jasikevičius ir trys personalo nariai.

Trenerio asistentais Katalonijos ekipoje dirba ir trys lietuviai – Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis ir Justinas Grainys.

Prieš tai COVID-19 infekcija jau buvo nustatyta aukštaūgiui katalonui Pierre'ui Oriolai, puolėjui iš JAV Nigeliui Hayesui-Davisui, snaiperiui Kyle'ui Kuričiui ir gynėjui Nickui Calathesui. Visi infekuotieji turi izoliuotis ir kurį laiką būti atskirti nuo komandos.

Likus vos kelioms valandoms iki Naujųjų Šaras socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino nuotraukomis, kuriose linksmai švenčia su savo šeima, tėvais ir „Barcos“ trenerių štabo nariais lietuviais.


Jau rytoj Ispanijos ACB lygoje numatytas „Barcos“ mūšis su Madrido „Real“, o kitą savaitę Eurolygos lyderės laukia mačas svečiuose su Maskvos CSKA. Abi šios dvikovos dabar pakibo ant plauko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)