„Gavau geriausią kalėdinę dovaną, kokios tik būčiau norėjęs. Dalaso „Thunder“ organizacija man pasiūlė tapti vaikų komandos vyriausiuoju treneriu. Atėjau su savo filosofija ir žaidimo stiliumi, turėjau viską keisti kartu su treneriu štabu viduryje sezono. Viskas, ko prašiau iš vaikų, tai atiduoti širdį aikštėje ir jie tai padarė“, – asmeninėje „Instagram“ paskyroje rašo A. Kavaliauskas.

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas priminė, kad sezonui įsibėgėjus komanda susižaidė, laimėjo turnyrą Oklahomoje, savo apskrityje buvo antri, Teksaso valstijoje – antri. Visoje šalyje pagal reitingą A. Kavaliausko auklėtiniai užėmė 7 vietą prieš vykdami į nacionalinį turnyrą Misūryje.

„Per paskutines dvi savaites pradėjome žaisti dar geriau, bet tuomet viskas buvo atšaukta dėl rimtos priežasties. Tai sudaužė mano širdį, tėvų, o svarbiausia – vaikų širdis. Po to, kai viskas buvo atšaukta, gavau žinių, kad vaikai nori toliau treniruotis.

Šiandien buvo paskutinė treniruotė. Kokia garbę ir privilegija treniruoti tokius vaikus, būti organizacijos dalimi ir žinoti, kad visi atidavė viską, ką galėjo. Ačiū už įsimintinus tris mėnesius“, – rašo A. Kavaliauskas.

Kaip koronavirusas koreguoja 2020 metų sporto renginius:

RenginysStatusasData
OlimpiadaPlanuojama vykdyti07.24-08.09
Europos futbolo čempionatasPaaiškės 03.1706.12-07.12
UEFA Čempionų lygaAtidėta pagal situacijąIki 05.30
Anglijos „Premier“ lygaSustabdyta iki 04.04Iki 05.17
Ispanijos „La Liga“Sustabdyta iki 03.26Iki 05.24
EurolygaAtidėta iki 04.11Iki 05.25
"Betsafe-LKL" lygaPaskelbta pasibaigusi
NBA lygaSustabdyta iki 04.13Iki 06.21
Olimpinės atrankos turnyras KaunePlanuojama vykdyti06.23-06.28



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)