Ant „Cido“ arenos parketo panevėžiečiai gali išvysti ir garsiuosius brolius Ballus. Kaip teigė „Lietkabelio“ generalinis direktorius Mantas Ignatavičius, jokių kliūčių tam nebėra.

„Visi reikalingai dokumentai pasirašyti ir susitarimai pasiekti – Ballų realybės šou filmuojanti kūrybinė grupė gali atvykti į Panevėžį ir viską fiksuoti. Laukiame Ballų atvykimo ir, žinoma, jų pasirodymo aikštelėje“, – sakė M.Ignatavičius.

Pusantros savaitės Lietuvoje esantys broliai LiAngelo ir LaMelo Ballai kol kas LKL kovose nedebiutavo, o žaidė tik draugiško turnyre rungtynes antradienį Prienuose prieš Kauno „Žalgirio“ jaunių ekipą.

Praėjusį savaitgalį amerikiečiai turėjo galimybę debiutuoti LKL per Vilniuje vykusias rungtynes su „Lietuvos rytu“, tačiau nesuderinus teisinių niuansų šeima pasirinko viešnagę viename Kauno restoranų.

Šeštadienį aikštelėje išvysime ir Adą Juškevičių, kuris sirgo, todėl negalėjo žaisti praėjusią savaitę prieš Alytaus „Dzūkiją“.

„Lietkabelio“ ir „Vytauto“ susitikimas „Cido“ arenoje prasidės šeštadienį 17.05 val.

Tuo metu trijų naujokų debiutui besirengianti „Vytauto“ komanda prieš šį mačą išregistravo du žaidėjus.

„Vytautas“ atsisveikino su vienu labiausiai patyrusių savo žaidėjų Tadu Klimavičiumi ir nė vienų rungtynių „Betsafe–LKL“ čempionate nesužaidusiu Tomu Tumynu.

Traumų ilgą laiką kamuotas T. Klimavičius nerungtyniavo nuo spalio pabaigos. 35 metų puolėjas gydosi kelio traumą.

Šį sezoną T. Klimavičius per 8 rungtynes „Betsafe–LKL“ čempionate rinkdavo po 10,1 taško ir 3,1 atkovoto kamuolio per 18 aikštėje praleistų minučių.

„Vytautas“ išregistravo ir 31 metų puolėją T. Tumyną, jis šį sezoną nežaidė nė vienų „Betsafe–LKL“ rungtynių.

Prienų–Birštono komandoje šeštadienį „Betsafe–LKL“ čempionate debiutuoti gali ne tik broliai Ballai, bet ir amerikietis vidurio puolėjas Kervinas Bristolis.

„Vytauto“ sudėtyje dabar – 14 krepšininkų, tačiau dėl traumų šeštadienį Panevėžyje nežais Egidijus Dimša irBartas Aleksandravičius, neaišku, ar po traumos žaisti bus pasirengęs Eigirdas Žukauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)