Bedantį puolimą demonstravę Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniai atrankos turnyro finale 59:69 (15:12, 21:26, 13:14, 10:17) nusileido Minsko „Cmoki“ krepšininkams.

Atkakliose rungtynėse komandos ilgai žaidė taškas į tašką, o ketvirtojo kėlinio viduryje klaipėdiečių deficitas buvo minimalus (57:58), tačiau tuomet „Neptūnas“ sustojo.

Lemiamu metu uostamiesčio klubas klydo, nepelnė taškų keturias minutes ir, leidęs varžovams spurtuoti 11:2, turėjo susitaikyti su pralaimėjimu.

„Neptūnas“ šiame susitikime prarado net 21 kamuolį, kuomet „Cmoki“ – 11.

Matas Jogėla ir Tomas Gaidamavičius

Klaipėdos ekipos neišgelbėjo solidžiai po krepšiais žaidęs ir dvigubą dublį surinkęs Norbertas Giga, kurio sąskaitoje – 10 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 18 naudingumo balų.

Rezultatyviausiai pralaimėtojų gretose žaidė 12 taškų pelnęs Matas Jogėla.

Kelialapį į Čempionų lygą laimėję Baltarusijos čempionai pateko į C grupę, kurioje varžysis su Atėnų AEK, Holono „Hapoel“ ir Šolė „Basket“.

„Neptūnas“: Matas Jogėla 12, Norbertas Giga 10 (10 atk. kam.), Žygimantas Janavičius (6 rez. perd.) ir Giedrius Stankevičius po 8, Klaidas Metrikis 7.

„Cmoki“: Maksimas Salashas 18, Krisas Clyburnas 17, Vladimiras Veremeenko 11.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)