Net į 11 iš 18-os arenų žiūrovai pirmame ture nebus įleidžiami, o kiti 7 klubai priklausomai nuo infekcinės situacijos jų atstovaujamoje šalyje galės priimti nuo 400 iki 7,5 tūkstančių gerbėjų (Europos taurės turnyre – nuo 400 iki 3,5 tūkst.).

Tos septynios laimingosios komandos – tai: Milano „Armani Olimpia“, Maskvos CSKA, Maskvos srities „Chimki“, Vilerbano ASVEL, „Valencia“, Kauno „Žalgiris“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“.

Primename, kad žalgiriečiai jau ketvirtadienį svečiuosis Graikijoje, kur juos pasitiks Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkai. Tiesa, jie šį kartą neturės savo fanų užnugario.

Tuo metu Europos taurėje trečiadienį startuos Panevėžio „Lietkabelis“, kuris savo aikštėje galynėsis su Bolonijos „Virtus“.

Praėjusį sezoną tiek Eurolygos, tiek Europos taurės turnyrai dėl įsisiautėjusios COVID-19 pandemijos buvo nutraukti taip ir neišsiaiškinus nugalėtojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)