Šį sezoną L. Juškaitė per 18 rungtynių aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 31 minutę, pelnydavo po 19 taškų, atkovodavo po 10 ir perimdavo po 3 kamuolius, atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus ir rinkdavo po 26 naudingumo balus.

Iš Skuodo kilusi krepšininkė Lietuvos krepšinio lygoje pirmauja pagal pelnomus taškus, ji užima antrąją vietą naudingiausių kategorijoje ir trečią geriausių kamuolių kovotojų. L. Juškaitė taip pat patenka į geriausių dešimtukus dvitaškių ir baudų metimų kategorijose.

L. Juškaitė šį sezoną dukart tapo naudingiausia LMKL turo krepšininke.

„Manau, kad aikštelėje labiausiai pasižymiu prasiveržimais. Dažniausiai stengiuosi skirstyti kamuolius kolegėms ir žaisti komandinį krepšinį. Esu motyvuota tobulėti ir siekti pergalių“, – prieš kurį laiką sakė L. Juškaitė.

Ji rungtyniauja ir Moksleivių krepšinio lygoje, kur vilki Vilniaus krepšinio mokyklos aprangą. Puolėja MKL vidutiniškai pelno po 16 taškų, atkovoja po 11 ir perima po 5 kamuolius, atlieka po 4 rezultatyvius perdavimus ir renka po 29 naudingumo balus.

Vasarą L. Juškaitė buvo rezultatyviausia 18-mečių rinktinės žaidėja, kai Europos čempionate įmesdavo po beveik 14 taškų ir atkovodavo po 9 kamuolius. Krepšininkė atstovavo ir šalies 16-mečių rinktinei.

„Džiaugiamės, kad prieš atkrintamąsias kovas mūsų komandą papildė itin perspektyvi puolėja. Tikimės, kad Laura greitai spės įsilieti į „Kibirkšties-VIČI“ komandos gretas ir padės mūsų ekipai sėkmingai kautis ketvirtfinalyje. Mes ir toliau neatsisakome savo tikslų – norime kautis dėl medalių“, – teigė „Kibirkšties-VIČI“ komandos vadovas Dainius Virbickas.

L. Juškaitė „Kibirkšties-VIČI“ komandoje galės debiutuoti jau antradienį, kai šalies čempionės žais prieš buvusią puolėjos komandą „Jaunuosius talentus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją