„Olimpija“ komanda kol kas yra vienintelė nepralaimėjusi Baltijos lygos A grupėje. Baltarusių sąskaitoje trys pergalės ir antra vieta turnyro lentelėje. „Viktorija“ ekipa su viena pergale ir dviem nesėkmėmis – penkta. „Kibirkštis-Tichė-IKI“ žengia laipteliu aukščiau.

„Su abiem baltarusių komandomis žaidėme praėjusiais metais, kai dalis dabartinės mūsų ekipos rungtyniavo Vilniaus MRU komandoje“, - teigė „Kibirkšties-Tichės-IKI“ puolėja Šarūnė Povilionytė. – Manau, abi varžovių komandos yra įveikiamos, todėl sieksime dviejų pergalių“.

„Olimpija“ klubo gretose BWBL rezultatyviausiai rungtyniauja vidurio puolėja Natalija Kozun. Ji per trejas rungtynes vidutiniškai pelno po 12,3 taško. „Viktorija“ ekipos gretose rezultatyvumu išsiskiria po 11,3 taško pelnanti Violeta Kiuliak.

„Man prieš šias baltarusių komandas dar nėra tekę žaisti, todėl sunku daug apie jas kalbėti“, - sakė „Kibirkšties-Tichės-IKI“ vidurio puolėja Vita Žilinskaitė. – Sunku pasakyti, kaip joms seksis Lietuvoje, tačiau mes tikrai stengsimės iš visų jėgų. Norime laimėti visas rungtynes“.

Šeštadienį vilniečių lauks dvikova su šį sezoną jau puikiai pažįstama Kauno rajono „Sirenų“ komanda. Vilniaus klubas su kaunietėmis žaidė du kartus ir abu sykius teko pripažinti laikinosios sostinės ekipos pranašumą. Lietuvos čempionate vilnietės pralaimėjo 67:70, o Baltijos lygoje nusileido 62:79.

„Su Kauno ekipa šį sezoną jau rungtyniavome. Tiesa, abu kartus turėjome joms nusileisti. Dabar puikus metas įrodyti, jog galime nugalėti“, - optimizmo nestokojo V. Žilinskaitė.

„Norime atsirevanšuoti „Sirenų“ ekipai“, - komandos draugei antrino Š. Povilionytė. – Varžovės turi problemų su traumomis, todėl tikimės, kad tai mums padės“.

„Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandą pastaruoju metu taip pat kamavo smulkios traumos. Dėl nugaros problemų Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyre nežaidusi Sigita Galdikaitė jau turėtų grįžti į aikštelę.

„Smulkių problemų yra visada, tačiau viskas gerai. Žaisime pajėgiausios sudėties“, - žadėjo „Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandos gydytojas Spartakas Zastarskis.

Tvarkaraštis:

Antradienis, gruodžio 13 d.

Vilniaus „Kibirkštis-Tichė-IKI“ – Gardino „Olimpija“ (Baltarusija)
M. Romerio universitetas (Ateities g. 20), 18.30 val.

Trečiadienis, gruodžio 14 d.

Vilniaus „Kibirkštis-Tichė-IKI“ – Grodno „Viktoria“ (Baltarusija)
M. Romerio universitetas (Ateities g. 20), 18.30 val.

Šeštadienis, gruodžio 17 d.,

Vilniaus „Kibirkštis-Tichė-IKI“ – Kauno rajono „Sirenos“ (Lietuva)
M. Romerio universitetas (Ateities g. 20), 13.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją