Itin nerezultatyviose rungtynėse dominavo gynyba. Po dviejų kėlinių sostinės krepšininkės pirmavo 5 taškais, tačiau komandos kartu buvo pelniusios 45 taškus. Trečiame ketvirtyje vilnietės dar labiau suaktyvino gynybą, leido varžovėms pelnyti vos 2 taškus ir nutolo 12 taškų skirtumu.

Tačiau Klaipėdos krepšininkės nežadėjo taip lengvai pasiduoti. Sėkmingai atakuodamos krepšį, likus pusantros minutės iki mačo pabaigos, šeimininkės persvėrė rezultatą (40:39).

Paskutinę minutę „Kibirkšties“ puolėja Shenita Landry pataikė vieną baudos metimą iš dviejų ir išlygino rezultatą, šeimininkių ataka buvo nesėkminga, o kitoje aikštės pusėje, likus 4 sekundėms, ta pati amerikietė išvedė sostinės klubą į priekį (40:42). Per paskutines sekundes „Fortūnos“ komanda rezultatyvios atakos nesurengė ir „Kibirkšties“ komanda į savo sąskaitą įsirašė pergalę.

Vilniaus komanda užtikrintai laimėtoją kovą po krepšiais (55/40), tačiau suklydo net 28 kartus.

Nugalėtojų gretose Sh.Landry per 26 minutes pelnė 12 taškų (5/12 dvitaškiai), atkovojo 12 kamuolių, blokavo metimą, tačiau suklydo 7 kartus.

Eglė Šniokaitė ir Laurita Jurčiūtė įmetė po 5 taškus, Daugilė Šarauskaitė, Gabija Meškonytė ir Laura Juškaitė (10 atk. kam.) po 4, Vita Gorobets ir Vitalija Kaminskytė (6 atk. kam.) po 3, Justina Kraujūnaitė – 2 (5 rez. per.), Austėja Širšinaitytė, Ieva Savickaitė ir Agnė Bobinaitė taškų nepelnė.

„Fortūnos“ gretose Kristė Druskytė surinko 12 taškų, Dovilė Štrimaitytė – 9, Roberta Mizgerytė – 8.

Kitas rungtynes „Kibirkšties“ komanda žais vasario 9 dieną, kai išvykoje susikaus su Kauno „Aisčių-LSU“ ekipa.