Pasvalyje nuo pirmų minučių užvirė įnirtinga kova. Nors prieš mačą favoritais buvo laikyti „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai, tačiau svečiai iš Prienų nuo pat pradžių neigė visas išankstines prognozes.

Po atkaklios pirmos rungtynių pusės Gediminas Petrauskas ir jo auklėtiniai savo atsilikimą (40:41) grindė suteiktais antraisiais šansais varžovams, tačiau ir po ilgosios pertraukos šeimininkams sunkiai sekėsi atitverti savo priešininkus. Apie tai byloja ir pralaimėta kova dėl atšokusių kamuolių – 25:40.

Atkakli dvikova tęsėsi iki paskutinės minutės. Visgi, ketvirtame kėlinyje lemiamą atkarpą geriau sužaidusi Prienų komanda išplėšė pergalę 85:79.

Dar vienas puikias rungtynes Prienų komandoje sužaidė ir į pergalę savo komandą vedė Emmanuelis Lecomte. Gynėjas iš visop pelnė 27 taškus, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir rungtynes baigė sąskaitoje turėdamas 22 naudingumo balus.

„Pieno žvaigždės“: Y. Franke 20, J. Manigat 17, B. Mirkovičius 14.

„CBet“: E. Lecomte'as 27, M. Sušinskas 17, I. Sargiūnas 11.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)