Prienų ekipa antroje susitikimo dalyje išbarstė turėtą dviženklį pranašumą ir „Betsafe-LKL“ pirmenybėse 78:80 turėjo pripažinti vietos „Nevėžio“ pranašumą.

Po pertraukos apsikeitus krepšiais „Skycop“ pradėjo atakuoti gerokai prasčiau nei prieš pertrauką, o to priežastis supratęs V. Šeškus teigė, jog žaisti tokioje arenoje negalima.

„Labai gaila, kad paleidome tokias rungtynes, bet taip ir galvojome, jog antroje pusėje žaisti bus sunkiau. Matėme, kokio stovio yra krepšys kairėje pusėje. Kiek meti, viską įtraukia.

Negalima sakyti, kad tai yra pralaimėjimo priežastis, bet manau, kad prieš rungtynes teisėjai ar komisaras turi patikrinti salę. Tokiame stovyje neturi leisti žaisti.

Teisėjai sutiko, bet mes žaidžiame. Na, kitą kartą gal be lanko žaisime“, – po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo V. Šeškus.

Treneris taip pat pripažino rungtynių metu pats padaręs klaidų neįtraukdamas į rotaciją didesnio skaičiaus žaidėjų. Apie tai užsiminęs specialistas pridūrė, jog prieš mačą jautė gripo simptomus, o tai galėjo paveikti jo darbą.

„Įtraukiau Austiną, o buvau palikęs Leonavičių... Prieš rungtynes blogai jaučiausi. Gal kažkokia liga, gal gripas... Visi padarėme klaidų. Manau, jog turėjome laimėti šias rungtynes“, – sakė V. Šeškus.

„Skycop“ po septynių turų savo sąskaitoje turi 3 pergales ir 4 pralaimėjimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)