Tai yra pirmas kartas, kai Eurolygos komandos atsiras vartotojų itin pamėgtame „NBA 2K“ video žaidime. Nuo šiol Europos krepšinio gerbėjai, pasirinkę savo mėgstamą komandą, galės išbandyti jėgas prieš pajėgiausias NBA ekipas.

„Mes esame labai laimingi galėdami pasveikinti stipriausias Eurolygos komandas žengiant žingsnį į „NBA 2K“ žaidimą, - sakė Jasonas Argentas, „2K Sports“ sporto operacijų skyriaus viceprezidentas. - Europos krepšinis turi neįtikėtinai aistringus gerbėjus ir mes džiaugiamės galėdami suteikti fanams galimybę susitapatinti su Europos geriausiaisiais „NBA 2K14“ žaidime.“

Eurolygos ir „2K Sports“ sutartis yra ilgalaikė. Pastarosios kompanijos leidžiami NBA video žaidimai yra daugiausiai parduodami ir geriausiai vertinami tarp visų krepšinio video žaidimų.

„Mums yra garbė pradėti bendradarbiavimą su „2K Sports“, nes mūsų komandas ir žaidėjus mes integruojame į geriausią pasaulyje video žaidimą, - kalbėjo Eurolygos prezidentas ir vadovas Jordi Bertomeu. - Dėl šios partnerystės gerbėjai dar labiau priartės prie krepšinio, o Eurolyga tampa globalios žaidimų bendruomenės dalimi.“

Kartu su Kauno „Žalgiriu“ gerbėjai „NBA 2K14“ video žaidime išvys ir šias Eurolygos komandas: Berlyno ALBA, Barselonos „FC Barcelona“, Madrido „Real“, Maskvos CSKA, Milano „EA7 Emporio Armani“, Sienos „Montepaschi“, Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Stambulo „Anadolu Efes“, Pirėjo „Olympiacos“, Atėnų „Panathinaikos“, Tel Avivo „Maccabi“, Malagos „Unicaja“, Vitorijos „Laboral Kutxa“.