J. Stadalninkas šiame poste pakeis Paulių Motiejūną, kuris perėjo dirbti į Lietuvos krepšinio federaciją (LKF) tuomet, kai LKF prezidentu buvo išrinktas buvęs „Žalgirio“ prezidentas Arvydas Sabonis.

Vadybos ir rinkodaros specialistas J. Stadalninkas pastaruoju metu buvo „Žalgirio“ rinkodaros vadovas. Vytauto Didžiojo universitete (VDU) „Žalgirio“ vadovas baigė bakalauro studijas, vėliau apgynė ir magistro diplomą.

„Tai – naujas iššūkis man. Jau trejus metus dirbu „Žalgiryje“. Teko dirbti su rėmėjais, marketingo reikalais. Iš tikrųjų jau daug kas žinoma, bet yra ir kita, sportinė pusė. Pats nesu žaidęs krepšinio, tik aktyviai domėjausi, o „Žalgiris“ buvo pagrindinė komanda“, - DELFI teigė J. Stadalninkas.

Naujasis „Žalgirio“ generalinis direktorius daugiausiai dėmesio skirs administracinei veiklai, o sportinius klubo reikalus tvarkys Vitoldas Masalskis, kuris iki šio laikinai ėjo ir klubo generalinio direktoriaus pareigas.

„Sutarėme, kad sportinę dalį atskiriame ir paliekame klubo sporto direktoriui Vitoldui Masalskiui. Kažkiek ir man teks dalyvauti tuose reikaluose, bet vis tiek yra žmogus, kuris supranta šiuos reikalus. Man teks dirbti su rėmėjais, rūpintis ūkiniais reikalais, finansais, administracine veikla“, - DELFI sakė J. Stadalininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją