Uždarymo šventė sulaukė susidomėjimo, joje netrūko prizų, šokėjų, konkursų bei, žinoma, geros nuotaikos.

Pradžioje vyko tritaškių konkursas, kuriame nugalėjo Laurynas Ribakas, įveikęs devynis konkurentus. Vėliau vyko 2001 metais gimusių vaikų didysis finalas, skirtas „Tornaduko“ taurei laimėti. Ją iškovojo trenerio A. Macijausko auklėtiniai.

Mokyklos metų treneriu išrinktas Gintaras Daugėla, kuris su 1999 metais gimusiais berniukais iškovojo teisę kitų metų sezone rungtyniauti MKL pirmame divizione.

Šventės kulminacija tapo dėjimo į krepšį konkursas, kuriame savo galimybes demonstravo septyni tornadiečiai, o vertinimo komisijoje buvo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionas Kauno „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės gynėjas Mantas Kalnietis.

Į didįjį finalą pateko 181 cm ūgio gynėjas Ignas Daukšys ir 185 cm ūgio atakuojantis gynėjas Lukas Žukauskas. Būtent šio krepšininko atliktas antras dėjimas buvo pripažintas geriausiu.

Vasarą „Tornado“ mokyklos auklėtiniai toliau sportuos, birželio mėnesį pagrindinės komandos tęs treniruotes, o liepos – rugpjūčio mėnesiais vyks vasaros stovyklos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją