Prasieiti Laisvės alėja, paragauti šaltibarščių ir nusipirkti šakotį – tokios yra pirmosios 22-ejų metų „Barcelonos“ gynėjo rekomendacijos laikinosios sostinės svečiams.

„Laisvės alėja – geriausia vieta pasivaikščioti Kaune. Patiekalas, kurį turite čia paragauti, yra šaltibarščiai. Tai – rožinė šalta sriuba.

O jei norite nupirkti ką nors saldaus lauktuvėms ar patys paskanauti, siūlau desertą, tinkantį prie puodelio arbatos ar kavos – šakotį. Jis atrodo kaip Kalėdų medis, tik geltonas“, – nuotaikingame „Barcos“ filmuke pasakoja Rokas

Tiesa, nors ir grįžo namo, lietuvis tikina neketinantis atsipalaiduoti – pats nacionalinius patiekalus Kaune degustuos tik tapęs čempionu.

„Ar kažką specifinio dabar norėčiau nuveikti? Dabar reikia sutvarkyti reikalus aikštelėje. Tiek visą sezoną dirbus galima ir pabūti be kažko specifinio. Aišku, su šeima ir draugais susimatysime, bet laisvalaikį tikrai reikia palikti nuošalyje, nes yra kitų darbų.

Cepelinų ir šaltibarščių labai norėčiau, bet reikia jų nusipelnyti ir tada su šypsena galėsiu jų paragauti“, – sakė Šarūno Jasikevičiaus auklėtinis.

Kaune „Barca“ medžioja trečią Eurolygos čempionų titulą istorijoje. Prieš tai katalonai yra triumfavę 2003 (kartu su Šaru) ir 2010 metais.

Jau penktadienį Kaune startuosiantį Eurolygos finalo ketvertą nuo 18 valandos atidarys pusfinalis tarp Pirėjo „Olympiakos“ ir „AS Monaco“ su Donatu Motiejūnu, o 21 val. į kovą stos „Barcelona“ ir „Real“.

Turnyro finalai numatyti sekmadienį: mažasis – nuo 17 val., o didysis – nuo 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją