Ketvirtadienį planuojama sujungti VšĮ „Krepšinio perspektyvos“ su S. Dariaus ir S. Girėno sporto centru.

Iki šiol per VšĮ „Krepšinio perspektyvos“ buvo skiriama parama Kauno sporto komandoms. Kiekvienais metais liūto dalis atitekdavo „Žalgiriui“.

Greičiausiai panaši situacija bus ir šiemet, tačiau suma, kuri atiteks „Žalgiriui“, gali būti milijonu mažesnė, nei iki šiol.

Šiemet paramą Kauno klubams skirstys naujai steigiamas Sporto rėmimo fondas, kuriame savo nuomonę reikš laikinosios sostinės tarybos nariai.

„Beje, šis fondas domina daugelį tarybos narių. Jis bus vienas gausiausių – 9 tarybos nariai. Ketvirtadienio tarybos posėdyje bus tvirtinama šio fondo taryba. Sporto rėmimo fondui numatyta 5 mln. Lt. Į šią sumą turės „sutilpti“ ir „Žalgirio“ klubas, ir „VIČI–Aistės“, ir „Baltai“, ir halė. Preliminariai buvo tartasi, dėl atitinkamų proporcijų“, - teigė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Neoficialiai teigiama, kad „Žalgiris“ gali pretenduoti į 3 mln. Lt sumą.

Pernai Kauno savivaldybė „Žalgiriui“ skyrė 4,4 mln. Lt. Tiesa, 0,4 mln. Lt keliavo tiesiai į S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro sąskaitą, už halės nuomą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją