„Šie pinigai šiuo metu dar nėra „Žalgirio“ sąskaitoje, bet manome, kad mes artimiausiu metu juos tikrai gausime“, - informaciją apie finansinę injekciją DELFI komentavo „Žalgirio“ atstovas Almantas Kiveris.

„Gautas pinigines lėšas mes ketiname skirti biudžetui stiprinti ir atlyginimams išmokėti. Tai - savivaldybės parama „Žalgiriui“. Kaip ir anksčiau ne kartą minėjome, tikimės šį sezoną surinkti 15 milijonų litų pagal formulę 5+5+5“, - DELFI situaciją paaiškino A. Kiveris.

„Mes senai dirbome šiuo klausimu ir džiaugiamės, kad pagaliau tai išsisprendė. Į šiuos pinigus žiūrime, kaip į bendrą miesto savivaldybės paramą, nes Kauno savivaldybė valdo virš 90 procentų įmonės akcijų“, - BNS komentavo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. - Šie pinigai bus skirti žaidėjų atlyginimams ir kitoms reikmėms, tačiau iš jų nebus mokamos susikaupusios skolos. Ir toliau ieškome paramos visais galimais būdais“.

Ši formulė reiškia, kad „Žalgiris“ turėtų gauti po po 5 milijonus litų iš Kauno savivaldybės ir iš bilietų pardavimo bei dar tokią pat sumą - iš kitų rėmėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)