LKL turnyro lentelės dugne įsitvirtinusi „LSU-Atletą“ ir artimiausią jo varžovą Panevėžio „Lietkabelį“ šiuo metu skiria 4 pergalės.

Pasak Kauno rajono komandos stratego Edo Nickaus, abiems krepšininkams buvo suteikta galimybe persikelti į Alytų ir išbandyti save atkrintamose varžybose.

„Kadangi mūsų komandos situacija aiški, pakilti iš vienuoliktos pozicijos veikiausiai jau nebevyks, tad, pasitarę su „Dzūkijos“ klubo vadovais, nusprendėme paskolinti šiuos vaikinus. Tiek Š. Vingelis, tiek V. Sragauskis nenori, jog jų sezonas pasibaigtų ties pirmu etapu. Jie nori patirti atkrintamų varžybų dvasią ir rungtyniauti ilgiau. Išvykus Šarūnui ir Vidmantui, daugiau pasireikšti galės kiti mūsų komandos žaidėjai“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ kalbėjo Nickus.

Š. Vingelis šį sezoną LKL sužaidė 19 mačų, per kuriuos vidutiniškai pelnydavo po 15,1 taško, atkovodavo po 4,1 ir perimdavo po 1,2 kamuolio bei atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo. V. Sragauskis rinkdavo po 13,3 taško ir 3,9 atkovoto kamuolio per vienerias rungtynes. Abu žaidėjai „Dzūkijos“ gretose debiutuos jau penktadienį LKL pirmenybių mače su Klaipėdos „Neptūnu“.

E. Nickaus teigimu, tiek „LSU-Atleto“ klubo valdžia, tiek komanda yra susitaikiusi su ta mintimi, jog po šio sezono teks palikti stipriausią Lietuvos lygą, - informuoja „BasketNews.lt“.

LKL primena, kad klubams vasario 28-a yra paskutinė diena, kai galima nemokamai registruoti žaidėjus. Kovo mėnesį kiekviena ekipa dar galės pasistiprinti dviem žaidėjais, už pirmą mokant 2000 litų, už antrą - 4000 litų mokestį.

Tiesa, jei klubai nori užregistruoti lietuvių, kuriam registracijos dieną nėra 20-ies metų, tą jie gali padaryti be papildomo mokesčio iki pat sezono pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)