Šalies čempionų gretose nerungtyniavo Marius Grigonis ir Thomasas Walkupas, bet ir be jų kauniečiai neleido niekam suabejoti savo pranašumu.

Kauniečių spurtas 11:0 leido išsiveržti į priekį ir jau po pirmų 10 minučių šeimininkai turėjo solidų 12 pranašumą – 30:18.

Antrajame kėlinyje kauniečiai ir toliau įrodinėjo, jog šiose rungtynėse jie yra kur kas pranašesni už savo varžovus. Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po dviejų kėlinių turėjo užtikrintą pranašumą – 49:34.

Per didžiąją pertrauką svečiai iš Kėdainių išvadų nepadarė – kauniečiai ir toliau demonstravo užtikrintumą puolime ir prieš ketvirtą kėlinį savo pranašumą padidino iki 27 taškų (74:47).

Paskutinės 10 minučių buvo tik formalumas, kurio metu Kėdainių krepšininkams nepavyko ženkliai sumažinti atsilikimo. 9 pergalę iš eilės pasiekę Martino Schillerio auklėtiniai LKL pirmenybėse rikiuojasi pirmoje pozicijoje ir jau senokai užsitikrino reguliaraus sezono nugalėtojų vardą.

Nepaisant įprastos pergalės, šios rungtynės turėjo ir tam tikrą potekstę. Bent jau „Žalgirio“ kapitonui Pauliui Jankūnui. Žalgirietis šiandien sužaidė savo 500-ąsias rungtynes LKL čempionate.

„Žalgiris“: N.Hayesas 15, A.Rubitas 14 (7 atk. kam.), J.Lauvergne 10 (9 akt. kam), A.Milaknis ir M.Gebenas po 9.

„Nevėžis-Optibet“: A.Hukporti 17, M.Pocevičius 13, J.Jucikas 10.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)