„Kaunas laikomas Lietuvos krepšinio sostine, todėl ir Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatą jau trečius metus organizuojame laikinojoje sostinėje, bedradarbiaudami su miesto savivaldybe, Lietuvos krepšinio federacija ir A. Sabonio krepšinio centru.

Šiais metais aikštelėse laukia labai atkakli kova dėl čempionų taurės, nes titulo negalės ginti Panevėžio žurnalistai, todėl čempionų titulas liko laisvas“, - sakė čempionatą organizuojančio Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubo „Press'as“ pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Dėl pagrindinio turnyro rėmėjo bendrovės „Betsafe“ įsteigtos čempionų taurės kovos „Press'as“ LRT, TV3, „Lietuvos ryto TV“ ir šeimininkų Kauno žurnalistų komanda.

Iki šiol po tris kartus Lietuvos čempionais yra tapę Kauno ir Panevėžio žurnalistai.

Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatas A. Sabonio krepšinio (Pašilės g. 41) centre prasidės 11:00 val.

2005 metais įkurtas „Press'as“ taip pat rengia Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatą ir kasmetinį tarptautinį žurnalistų futbolo turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)