Šiuo turnyru Lietuvos rinktinės tęsia pasirengimą Europos čempionatams. Vaikinų čempionatas nuo rugpjūčio 11-os dienos vyks Juodkalnijoje, merginų – nuo rugpjūčio 4-os dienos Prancūzijoje.

„Tai mums bus geras jėgų patikrinimas ir parodys, kiek mes verti ir, ko galime tikėtis Europos čempionate. Smagu, kad yra 10-11 rungtynių pasiruošimo cikle, todėl tikimės be traumų ir gerai pasiruošę pasirodyti šią vasarą“, – pasiruošimo ciklą komentavo merginų vyriausiasis treneris Tadas Stankevičius.

„Prieš Europos čempionatą dalyvausime dviejuose turnyruose. Tai Baltijos taurės vatržybos ir Europos olimpinis jaunimo festivalis. Tai pajėgūs turnyrai, kuriuose keliame aukštus tikslus, tačiau pagrindinis turnyras šią vasarą mums yra rugpjūčio mėnesį vyksiantis Europos čempionatas“, – apie rinktinės tikslus kalbėjo vaikinų vyr. treneris Edvinas Justa.

Pirmadienį Lietuvos ekipos žais su Latvijos rinktinėmis. Antradienį mūsiškių lauks Estijos rinktinės, o trečiadienį merginos susikaus su Airijos rinktine, o vaikinai – su Turkijos. Visas lietuvių rungtynes tiesiogiai transliuos DELFI TV.

Turnyras vyks A. Sabonio krepšinio mokykloje. Įėjimas nemokamas.

Tvarkaraštis

Pirmadienis liepos 17 d.

13.00 val. Turkija – Estija (vaikinai);
15.15 val. LietuvaLatvija (merginos), DELFI TV;
17.30 val. Lietuva – Latvija (vaikinai), DELFI TV;
19.45 val. Estija – Airija (merginos).

Antradienis liepos 18 d.

13.00 val. Airija – Latvija (merginos);
15.15 val. Turkija – Latvija vaikinai);
17.30 val. Lietuva – Estija (merginos), DELFI TV;
19.45 val. Lietuva – Estija (vaikinai), DELFI TV.

Trečiadienis liepos 19 d.

10.00 val. Estija – Latvija (merginos);
12.15 val. Estija – Latvija (vaikinai);
14.30 val. Lietuva – Airija (merginos), DELFI TV;
16.45 val. Lietuva – Turkija (vaikinai), DELFI TV.

Apdovanojimų ceremonija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)