„Fenerbahče“ šiuo metu užima pirmą vietą Eurolygoje. Laimėjusi abejas žaistas rungtynes, Stambulo komanda pirmauja dėl geresnio įmestų ir praleistų taškų santykio.

„Visada malonu atvykti žaisti čia, į Kauną“, – oro uoste šypsodamasis žurnalistams sakė Željko Obradovičius.

Legendiniam serbų treneriui rungtynės su buvusio auklėtinio Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama komanda visada yra malonios ir ypatingos.

„Eurolyga dar tik prasidėjo, pirmą kartą šį sezoną turime „dvigubą“ savaitę. „Žalgiris“ šiek tiek pasikeitė, turi naujų žaidėjų. Dar tik sezono pradžia. Visiems reikia laiko įsivažiuoti, tobulinti žaidimą“, – oro uoste kalbėjo Ž. Obradovičius.

Būtent jo auklėtiniai praėjusį pavasarį užkirto „Žalgiriui“ kelią į finalą Belgrade, kur „Fenerbahče“ nukovė Lietuvos čempionus Eurolygos finalo ketverto pusfinalyje.

„Dar labai anksti kalbėti apie sezono pasirodymus ir kokioje vietoje komandos bus pavasarį, viskas tik prasideda. Šarūno vadovaujamas „Žalgiris“ visada bus ambicingas, praėję metai jiems buvo puikūs ir jie vėl eis tuo pačiu keliu. Eurolyga kiekvienais metais yra sudėtingas turnyras, visos komandos nori būti priekyje. Bus matyti, kaip klostysis sezonas. Linkiu Šarui viso ko geriausio“, – sakė Ž. Obradovičius.

Stambulo komandą vasarą papildė NBA praėjusiame sezone rungtyniavę krepšininkai: prancūzas Joffrey Lauvergne ir Tyleris Ennisas. Komandą prieš sezoną paliko Jamesas Nunnally, Bradley Wanamakeris ir Jasonas Thompsonas.

„Žalgiris“ ketvirtadienį pranešė, kad prie komandos prisijungs dar vienas naujokas Derrickas Waltonas, kuris bus jau šeštasis naujas žaidėjas kauniečių gretose šį sezoną.

Nors Kauno ekipos gretos mainėsi smarkiau, „Fenerbahče“ strategas tikino turintis vienodų rūpesčių kaip ir buvęs jo mokinys.

„Nesvarbu, kad „Žalgiris“ turi daugiau naujokų nei mes. Kiekvienai komandai reikia laiko. Žaidėjai atostogavo, žaidė rinktinėse. Visoms komandoms sezono pradžia yra panaši, žaidėjai turi grįžti į ritmą ir tą lygį, kurį pasiekė praeito sezono gale“, – sakė Ž. Obradovičius.

Primename, kad „Žalgirio“ ir „Fenerbahče“ akistata Kaune prasidės penktadienį, 20.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)