Tokia žinia dalinasi basketnews.lt portalo žurnalistas Donatas Urbonas.

Neabejojama, kad dabartinis Dalaso „Mavericks“ lyderis finale palaikys Madrido „Real“, su kuriuo ne tik triumfavo 2018-aisiais, bet ir dar pats laimėjo MVP apdovanojimą.

Lietuvos laikinijoje sostinėje slovėnas sutiks ir buvusį auksinių laikų komandos draugą Joną Mačiulį, kuris taip pat neslepia savo simpatijų Karališkajam klubui.

Tuo metu už kitą kitą finalininką Pirėjo „Olympiakos“ sekmadienį Nemuno saloje sirgs Linas Kleiza.

Beje, L. Dončičiui Kaunas – puikiai pažįstamas miestas. Luka čia ne tik smaginosi atstovaudamas „Real“, bet ir Slovėnijos rinktinei, su kuria laimėjo užpernai laimėjo olimpinį atrankos turnyrą.

Sekmadienio programą 17 valandą pradės mažasis finalas tarp „Monaco“ ir „Barcelonos“, o 20 val. startuos kova dėl titulo tarp „Olympiakos“ ir „Real“.

Primename, kad praėjusį sezoną iki pat NBA Vakarų konferencijos finalo nurisnojusiems „Mavericks“ šiemet teko nuryti karčią gėdos piliulę – superkomandą būrę teksasiečiai buvo anksčiau laiko eliminuoti iš kovos net dėl įkrintamųjų.

Dvi lygos superžvaigždes – L. Dončičių ir Kyrie Irvingą – sujungę „Mavs“ patyrė visišką fiasko ir Vakaruose finišavo tik 11-ti, nors dar pernai nužygiavo iki finalo, kuriame 1:4 nusileido būsimiems čempionams San Fransisko „Golden State Warriors“.

Jasono Kiddo auklėtiniams nepavyko pakartoti nieko net iš tolo panašaus, nors ekipa iš Bruklino „Nets“ prisiviliojo čempiono žiedą turintį K. Irvingą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją