„Š. Jasikevičiaus kaip trenerio talentu neabejoja niekas. Visi, su kuriais pakalbu apie krepšinį ir apie „Žalgirį“, nori, kad Šaras pasiliktų Kaune. Niekas neabejoja, kad to nori ir visi kauniečiai. Nusprendėme įgarsinti šį visų kauniečių norą ir į lauko stendą įdėjome jų žinutę, skirtą Šarui“, – teigė aistra krepšiniui garsėjantis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Šiemet „Žalgiris“ septintus metus iš eilės tapo Lietuvos krepšinio lygos čempionais bei turėjo vieną geriausių sezonų Eurolygoje. Neabejotinai viena pagrindinių to priežasčių – puikią komandą surinkęs bei ją sustygavęs vyriausiasis treneris Š. Jasikevičius. T‪iesa, po tokio sėkmingo sezono iškilo grėsmė, jog kauniečių ant rankų nešiojamas Šaras gali pakelti sparnus į kitą klubą.

„Šarai, pasilik“ – šis užrašas išdygo Savanorių prospekte esančiame reklaminiame stende. Šis stovi kelyje, vedančiame tiek į Kauno, tiek ir į Vilniaus oro uostus.

Pirmadienį Lietuvos žiniasklaidoje buvo išplatinta žinia, kad Š. Jasikevičius jau apsisprendė likti „Žalgiryje“ ir suderinti su klubu liko tik formalumus, tačiau vėliau paaiškėjo, kad įvykiams užbėgta už akių.

Su „Žalgiriu“ Š. Jasikevičius rankomis dar nesukirto, krepšinio specialistą savo gretose vis dar tikisi matyti „Barcelona“.

Pats Š. Jasikevičius po antradienį vykusios LKL uždarymo ceremonijos bendrauti su žurnalistais atsisakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)