Antrajame kėlinyje varžovus paleidę ir jų nebepagavę „Barcelonos“ krepšininkai svečiuose 83:72 (20:17, 30:17, 13:19, 20:19) krito prieš Badalonos „Joventut“ (17-8).

Rokas Jokubaitis dėl traumos šioms rungtynėms registruotas nebuvo.

Pralaimėjimą dar labiau apkartino dar viena trauma – pačiomis paskutinėmis mačo sekundėmis petį rimtai susižeidė skaudžiai ant parketo kritęs Brandonas Daviesas.

Būtent B. Daviesas buvo „Barcos“ lyderis – jis pelnė 19 taškų ir atkovojo 8 kamuolius. 14 taškų įmetė Nikola Mirotičius.

„Barcą“ skandino buvę šios komandos lyderiai, dabar vilkintys „Joventut“ marškinėlius. Ante Tomičius surinko 21 tašką ir 5 atkovotus kamuolius, o Pau Ribas – 10 taškų ir 8 rezultatyvius perdavimus.

Jau antradienį Š. Jasikevičiaus kariauna žais dar vienas ACB rungtynes su Mursijos UCAM, o penktadienį išvykoje žais Eurolygos mačą su Pirėjo „Olympiakos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją