27-erių metų 191 cm ūgio latvis šiuo metu baigia atsigauti po traumos ir sportuoja individualiai su Latvijos lengvosios atletikos rinktinės fizinio rengimo treneriu. Prie ekipos treniruočių jis turėtų prisijungti gruodžio paskutinėmis dienomis.

Kadangi „Lietkabelis“ paskutinę likusią licenciją FIBA Čempionų lygos kovoms skyrė lengvojo krašto puolėjui Marko Čarapičiui, D. Lejasmeieris bus registruotas tik „Betsafe-LKL“ kovoms.

D. Lejasmeieris šalies krepšinio gerbėjams yra pažįstamas, kadangi ne kartą buvo ant Latvijos vyrų rinktinės ribos, o šį sezoną pradėjo Prienų „Skycop“ gretose, bet dėl sveikatos problemų sužaidė vos du mačus ir buvo priverstas palikti Virginijaus Šeškaus treniruojamą ekipą.

Praėjusiame sezone D. Lejasmeieris žaidė Krosno „Miasto Szkla“ klube, kur Lenkijos lygoje vidutiniškai per 24 minutes pelnydavo 8,6 taško, atkovodavo po 2 kamuolius, atlikdavo 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,5 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)