Prancūzas pelnė 16 taškų, atkovojo 12 kamuolių (9 gynyboje), blokavo 5 varžovų metimus, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 35 naudingumo balus.

Visi šie rodikliai – asmeniniai 24-erių krepšininko karjeros rekordai.

Be to, V. Poirier pataikė lemiamus baudų metimus, o jo vedama Ispanijos ekipa svečiuose 82:81 palaužė Stambulo „Anadolu Efes“ komandą.

Your round 12 MVP... 🥁🥁@viinze_17P

👏👏 pic.twitter.com/Js4EusYyQe
— EuroLeague (@EuroLeague) December 16, 2017

Namuose eilinį kartą pralaimėjusio Turkijos klubo vadovų kantrybė nebeišlaikė – po rungtynių buvo atleistas vyriausiasis treneris Velimiras Perasovičius.

Kroatas vadovavo „Anadolu Efes“ nuo 2016 metų, o šiame Eurolygos sezone jo auklėtiniams pavyko iškovoti tik 3 pergales per 12 rungtynių.

Pasak pranešimų, priešpaskutinę vietą Eurolygoje užimančios Stambulo komandos vairą perimti turėtų buvęs Turkijos rinktinės treneris Erginas Atamanas, kuris praeityje jau yra du kartus dirbęs šiame klube.

Trenerio atleidimu „Anadolu Efes“ permainos nesibaigė. Turkai parodė duris ir puolėjui Edo Muričiui, kuris komandoje neįsitvirtino bei per mačą vidutiniškai pelnydavo po 2 taškus ir atkovodavo po 2 kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją