„Galime teigti, jog tiek LKL, tiek mes siekiame žmonėms suteikti tai, kas leistų jiems atsipalaiduoti ir tiesiog mėgautis nuostabiomis akimirkomis. Niekam ne paslaptis, jog krepšinis – populiariausia sporto šaka šalyje, tuo tarpu „KIDY Tour“ ateinantį sezoną pasiūlys poilsį lietuvių pamėgtuose kurortuose Turkijoje. LKL ir mūsų vertybės bei požiūris į vartotojus ir jų maksimaliai gerą laisvalaikį bei poilsį sutampa, todėl šis apsisprendimas buvo itin lengvas“, – teigė „KIDY Tour“ direktorius Gvidas Aukštuolis.

Pirmą kartą organizuojamas Karaliaus Mindaugo taurės turnyras yra ir didelis iššūkis organiztoriams, kurie stengiasi žiūrovams pateikti aukščiausios klasės reginį.

„Praėjusį sezoną įdėjome daug pastangų ir darbo, kad „Žvaigždžių dienos“ šventė žiūrovams patiktų ir būtų efektinga. Šiais metais turime žengti dar vieną žingsnį į priekį ir pasiūlyti sirgaliams kažką naujo ir netikėto. Visi puikiai supranta, kad kokybiškam produktui reikia nemažų investicijų, o „KIDY Tour“ patikėjo mūsų idėja ir prisidėjo prie prizinio fondo, 100 000 eurų, kuris bus padalintas Karaliaus Mindaugo taurės turnyre dalyvaujančioms komandoms.

Labai vertiname tokią partnerystę ir pagalbą bei dėkojame asmeniškai Gediminui Žiemeliui ir Gvidui Aukštuoliui bei visai „KIDY Tour“ komandai su kurių pagalba kūrsime įspūdinga krepšinio savaitgalį visiems Lietuvos krepšinio sirgaliams“, – teigė LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

„KIDY Tour“ – tai 2015 metų žiemą oficialiai pristatytas patikimas Lietuvos kelionių organizatorius, siūlantis išskirtines keliones į geriausius Turkijos kurortus. „KIDY Tour“ komanda turi 10 metų patirties kelionių industrijoje. Bendrovė organizuoja keliones tiek pageidaujantiems keliauti individualiai, tiek norintiems ilsėtis kartu su visa šeima. Visi „KIDY Tour“ poilsiautojai skraidinami naujais ir komfortiškais „Airbus A320″ lėktuvais

Anot „KIDY Tour“ direktoriaus Gvido Aukštuolio, tiek iš kelionių, tiek ir iš krepšinio Lietuvos žmonės visuomet tikisi aukščiausios kokybės.

„Visų prima džiugu tai, jog LKL deda visas pastangas ir jėgas siekdami nustebinti gerbėjus ir pateikti kažką naujo, dar nematyto Lietuvoje. Nors už Atlanto, NBA lygoje vykstančios žvaigždžių rungtynės sulaukia didžiulio susidomėjimo, lietuviai vis tik labiau linkę mėgautis ne pompastika ir šou elementais, o tikromis, kokybiškomis rungtynėmis. Be to, bus sužaidžiama daugiau rungtynių, o tai leis daugiau žmonių apsilankyti arenoje ar prie televizoriaus ekranų pamatyti aukščiausio kalibro kovas. Be jokios abejonės tai naudinga visiems – organizatoriams, partneriams ir žiūrovams“, – pasakojo Gvidas Aukštuolis.

Vasario 19-21 d. Vilniuje dėl Karaliaus Mindaugo taurės ir 100 tūkstančių eurų prizinio fondo kausis aštuonios geriausios „Tete-a-Tete Casino-LKL“ ekipos. Naujasis Lietuvos krepšinio turnyras pakeis įprastas Lietuvos krepšinio federacijos taurės varžybas ir „LKL Žvaigždžių dieną“.

Komandos kovas pradės ketvirtfinalyje, kuris vasario 19 dieną vyks „Lietuvos ryto“ arenoje. Vasario 20-21 dienomis veiksmas persikels į „Siemens“ areną, kur komandos susikaus pusfinaliuose ir finaluose. Žiūrovų išvys ir tradicines individualias krepšininkų rungtis, taip pat įspūdingą šviesos, muzikos ir efektų šou programą.

Stebėti stipriausių Lietuvos krepšinio komandų kovas, įspūdingą šou programą ir drauge siekti rekordo sirgaliai gali itin palankiomis sąlygomis. Bilietus, kurių kaina prasideda nuo 6,20 euro vienai dienai, o su bet kurios LKL komandos abonementu perpus pigiau galima įsigyti „Tiketa“ mobiliąja programėle, interneto svetainėje ir kasose. Paskelbus pagrindinę šventės programą ir atlikėjus, bilietai brangs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)