Namuose žaidę čempionai nusileido visus keturis kėlinius laimėjusiems varžovams 63:73.

„Turiu prisiimti didžiąją dalį atsakomybės. Dėl artėjančių Eurolygos atkrintamųjų varžybų pakeitėme įprastą pasirengimo rutiną, skyrėme dėmesio fiziniam pasiruošimui ir specifinėms užduotims. Žaidėjai šįkart rungtyniavo jiems neįprastose pozicijose. Tai buvo prastos rungtynės mūsų įžaidėjams ir aš esu labai susirūpinęs dėl kai kurių iš jų sportinės formos“, – komentavo Š. Jasikevičius.

Nicolasas Laprovittola ketvirtadienį sukrapštė tik 5 taškus ir 2 rezultatyvius perdavimus, tačiau pastaruoju metu būtent jis buvo komandos lyderis, tad treneris omenyje veikiausiai turėjo kitus gynėjus.

Nickas Calathes prametė visus 6 metimus ir liko be taškų, bet su 5 rezultatyviais perdavimais. O po traumos vėl įsibėgėti mėginantis Rokas Jokubaitis per 21 min. pelnė 5 taškus (2/4 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 1/2 baudų), atkovojo 4 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Seriją iki trijų pergalių su bavarais katalonai pradeda ateinantį antradienį namuose.

Prieš tai jie dar sužais ACB lygos rungtynes su Saragosos „Casademont“.

„Tikiuosi, jog vaikinai supranta, kad prieš atkrintamąsias turime sužaisti gerą mačą“, – pažymėjo Š. Jasikevičius, pasidžiaugęs traumas išsigydžiusių aukštaūgių Brandono Davieso ir Pierre'o Oriolos sugrįžimu ant parketo.

Beje, „Palau Blaugrana“ arenos tribūnose ketvirtadienio susitikimą stebėjo ir buvę Lietuvos rinktinės aukštaūgiai Robertas Javtokas bei Darjušas Lavrinovičius su šeimomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją