Kaip skelbia Sportando, gynėjas iš Lietuvos jau buvo žodiškai susitaręs su Tony Parkerio valdomu Prancūzijos klubu, tačiau persikelti į jį negalėjo dėl galiojusio kontrakto su „AX Armani“.

Visgi lietuvio agentui galų gale pavyko pasiekti susitarimą su Milano atstovais ir artimiausiomis valandomis jis jau taps ASVEL žaidėju.

Išpirkos ir apskritai susitarimo su Milano klubu detalės nėra skelbiamos, o ASVEL komandoje M. Kalnietis turėtų rungtyniauti artimiausius dvejus metus.

M. Kalniečiui ASVEL taps ketvirtuoju karjeros klubu.

Anksčiau atakų organizatorius vilkėjo „AX Armani Exchange“, Kauno „Žalgirio“ ir Krasnodaro „Lokomotiv“ marškinėlius.

ASVEL praėjusiame sezone Prancūzijoje užėmė šeštąją vietą, o atkrintamosiose pasitraukė ketvirtfinalyje, kai Le Mano „Sarthe Basket“ ekipai nusileido 1-2.

M. Kalnietis praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 4,5 taško, atkovodavo po 1,8 kamuolio ir atlikdavo 2,5 rezultatyvaus perdavimo, tačiau antroje sezono pusėje treneris Simone Pianigiani vietos aikštėje jam neberado.

Artėjantį sezoną ASVEL žais Europos taurėje, o nuo 2019-ųjų metų varžysis Eurolygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)