Antradienį „Rytas“ pradeda tarptautinį sezoną maču namuose su Atėnų „Peristeri“.

„Nenoriu net galvoti, kad trūksta laiko – būsime pasiruošę ir tiek. Jaučiamės nepadarę savo darbo rungtynėse su „Žalgiriu“, dėl to labai norėtume išgydyti šį jausmą laimėdami antradienį. Pamatėme, kad galime žaisti aukšto lygio krepšinį, tik kol kas jį demonstravome 20 minučių. Bet tikrai galėsime tai daryti ir visas 40 min.“, – sakė ekipos strategas Donaldas Kairys.

Graikijos sostinės klubas savo pasirodymą nacionaliniame čempionate praėjusį šeštadienį pradėjo pergalingai, savoje aikštėje 84:81 įveikęs Rodo „Kolossos“.

Šiose rungtynėse žibėjo buvęs „Ryto“ legionierius Loukas Mavrokefalidis. Aukštaūgis graikas surinko 27 taškus ir atkovojo 7 kamuolius.

Greta 36-erių veterano, Vilniuje žaidusio 2017-2018 metų sezone, „Peristeri“ branduolį sudaro net šeši amerikiečiai.

„Peristeri“ turi daug agresyvių ir gerai iš toli pataikančių legionierių, jų įžaidėjai neblogai skirsto kamuolį. Be to, paskutinėse rungtynėse gerai sužaidė L. Mavrokefalidis. Bet nemanau, kad fokusuosimės tik į jį – yra daug pavojingų žaidėjų, prieš kuriuos reikės gerai apsiginti komandiškai“, – vertino D. Kairys.

Rungtynės „Siemens“ arenoje antradienį prasidės 19.30 val. Tai bus veikiausiai paskutinės krepšinio rungtynės Lietuvoje šį rudenį su žiūrovais tribūnose, mat trečiadienį Vyriausybė turėtų patvirtinti griežtesnes koronaviruso valdymo taisykles.

Trečiadienį tarpusavyje jėgas išmėgins likusios E grupės ekipos: Rygos VEF (Latvija) ir Strasbūro SIG (Prancūzija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)