31-erių metų krepšininkas iš Lietuvos atskleidė, kad turi šokti aukštai ir tai, jog „Real“ ekipoje jo vieta tritaškiams yra aikštės kampai.

„Kuo esi mažesnis, tuo turi (metimo metu - DELFI) aukščiau šokti. Tada gali paleisti kamuolį per aukštesnių gynėjų rankas. Paprastai mano vieta tritaškiams yra aikštės kampas. Aš ten laukiu, kol komandos draugai sukurs man situaciją, kad galėčiau mesti ir perduos man kamuolį“, – pasakojo J. Mačiulis.

Madrido komandos draugai lietuvio metimą metimą juokais vadina „katapulta“.

„Jie juokauja, kad mano metimas primena katapultą. Todėl jį sunku blokuoti, nes aš metu kamuolį aukštai nuo galvos ir varžovai negali jo pasiekti“, – savo specifinę tolimų metimų atlikimo techniką aiškino J. Mačiulis.

J. Mačiulis šio sezono Eurolygoje žaidė 17-ą rungtynių ir vidutiniškai pelno po 6,6 taško. Jo tritaškių pataikymas yra 54,8 proc. (23/42).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)