23-ejų metų lietuvis žaidė 23 minutes, pelnė 11 taškų (4/8 dvir., 3/4 baud. met.), atkovojo 12 kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo metimą ir 2 kartus prasižengė.

19-metis „76ers“ naujokas 33 aikštelėje praleistas minutes surinko 26 taškus (13/22 dvit., 0/2 baud. met.), atkovojo 7 ir prarado 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir net 4 blokus bei 5 kartus pažeidė taisykles.

„Solidus pasirodymas – jis patobulino savo žaidimą po krepšiu. Bet neįmanoma kalbėti apie Valančiūną, nepaminėjus Okaforo – jaunojo žvėries, kuris buvo geresnis už JV.

Okaforas prieš Valančiūną gynyboje žaidė solidžiai ir taškus prieš jį iš po krepšio rinko ganėtinai lengvai. Jonas leido Okaforui prasibrauti po krepšiu, nors privalėjo didesnę koncentraciją skirti jo neprileidimui prie krepšio“, – Lietuvos rinktinės nario žaidimą analizavo „Raptors Republic“, skyrusi mūsiškiui B įvertinimą.

Krepšinis.lt primena, kad J. Valančiūnas 2011 metų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas penktuoju šaukimu, o J. Okaforas praėjusią vasarą – antras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)