„Nežinau, ar šią istoriją daug kas žino, tačiau Sabonis yra žaidęs už Kolumbijos vyrų krepšinio rinktinę. 1982 m. mes į Medelino miestą Kolumbijoje atvykome kiek anksčiau. Dar prieš prasidedant pasaulio čempionatui turėjome sužaisti draugišką mačą su kokia nors komanda.

Kadangi Kolumbijos rinktinė buvo šeimininkė, žaidėme su jais draugiškas rungtynes, tačiau kolumbiečiai neturėjo nė vieno vidurio puolėjo ir Aleksandras Gomelskis nusprendė paskolinti jiems Arvydą. Sabonis apsivilko Kolumbijos aprangą, tik kitą, ne 11 numerį, ir žaidė prieš mus“, – mažai kam žinomą istoriją pasakojo garsus Tarybų Sąjungos ir Maskvos CSKA žaidėjas Anatolijus Myškinas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)